Gå videre til innhold
Yousef og Diana pusser benkeplanker.
Yousef og Diana pusser benkeplanker.

Blogginnlegg -

Sommerliv i Tokerudparken: Utemøbler pusses opp

Tokerudparken på Vestli skal utvikles sammen med nærmiljøet. Gjennom den første sommeruka har nærmiljøet bidratt på flere vis.

I serien «Sommerliv i Tokerudparken» får du informasjon om det som skjer i parken i løpet av sommeren. Her får du en liten rapport om hva som har skjedd den første uka. 

Benker og bord skal få nye farger. Gutta fra FIXIT har stilt opp og demontert benkene, med et smil - i regnvær. FIXIT er et arbeids- og aktivitetstilbud i Bydel Stovner for personer med rusutfordringer. 

FIXIT demonterer benkene.


Tre unge voksne med sommerjobb i Bydel Stovner har brukt den første uka på å skrape, pusse og grunne alt treverket. De har vært særdeles grundige og derfor kommer resultatet til å bli veldig bra.

Lisette er klar!

Det har også kommet en container til parken. Den skal fungere som en møteplass og sentrum for parkaktivitet framover. Med tiden skal den gjøres om til et hyggelig sted å være, med fargerike sittemøbler og belysning.

Containeren er på plass.

I tillegg har ildsjeler i sameiene rett ved parken tilbudt seg å bytte ut de plankene som er for slitt til å reddes. Mange forbipasserende har også stoppet opp og bidratt med innspill og ønsker for parken. 

Tusen hjertelig takk til FIXIT, ungdommene, naboer og andre parktilhengere for et godt samarbeid i uke én! Grovarbeidet er nå gjort og nå begynner den beste delen - farger!

Kontaktpersoner:

Gisken Sofie Nordgaard, prosjektleder, Områdesatsing Utvikling av delbydel Vestli

    Tlf. 969 45 840,  e-post: gisken.nordgaard@bsr.oslo.kommune.no

    Ida Rebekka Skjefstad, prosjektleder, Områdesatsing Utvikling av delbydel Vestli

    Tlf. 456 37 315, e-post: ida.skjefstad@bsr.oslo.kommune.no

    Emner

    Kategorier

    Regions

    Kontakter

    Thomas Wrigglesworth

    Thomas Wrigglesworth

    Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

    Relatert innhold

    Bydel Stovner

    Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
    For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

    Bydel Stovner
    Karl Fossums vei 30
    0985 Oslo