Gå videre til innhold
Yousef og Diana pusser benkeplanker.
Yousef og Diana pusser benkeplanker.

Blogginnlegg -

Sommerliv i Tokerudparken: Utemøbler pusses opp

Tokerudparken på Vestli skal utvikles sammen med nærmiljøet. Gjennom den første sommeruka har nærmiljøet bidratt på flere vis.

I serien «Sommerliv i Tokerudparken» får du informasjon om det som skjer i parken i løpet av sommeren. Her får du en liten rapport om hva som har skjedd den første uka. 

Benker og bord skal få nye farger. Gutta fra FIXIT har stilt opp og demontert benkene, med et smil - i regnvær. FIXIT er et arbeids- og aktivitetstilbud i Bydel Stovner for personer med rusutfordringer. 

FIXIT demonterer benkene.


Tre unge voksne med sommerjobb i Bydel Stovner har brukt den første uka på å skrape, pusse og grunne alt treverket. De har vært særdeles grundige og derfor kommer resultatet til å bli veldig bra.

Lisette er klar!

Det har også kommet en container til parken. Den skal fungere som en møteplass og sentrum for parkaktivitet framover. Med tiden skal den gjøres om til et hyggelig sted å være, med fargerike sittemøbler og belysning.

Containeren er på plass.

I tillegg har ildsjeler i sameiene rett ved parken tilbudt seg å bytte ut de plankene som er for slitt til å reddes. Mange forbipasserende har også stoppet opp og bidratt med innspill og ønsker for parken. 

Tusen hjertelig takk til FIXIT, ungdommene, naboer og andre parktilhengere for et godt samarbeid i uke én! Grovarbeidet er nå gjort og nå begynner den beste delen - farger!

Kontaktpersoner:

Gisken Sofie Nordgaard, prosjektleder, Områdesatsing Utvikling av delbydel Vestli

  Tlf. 969 45 840,  e-post: gisken.nordgaard@bsr.oslo.kommune.no

  Ida Rebekka Skjefstad, prosjektleder, Områdesatsing Utvikling av delbydel Vestli

  Tlf. 456 37 315, e-post: ida.skjefstad@bsr.oslo.kommune.no

  Emner

  Tags

  Regions

  Pressekontakt

  Thomas Wrigglesworth

  Thomas Wrigglesworth

  Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
  Sarah Pierstorff

  Sarah Pierstorff

  Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

  Relaterte nyheter

  Bydel Stovner

  Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

  Bydel Stovner
  Karl Fossums vei 30
  0985 Oslo