Gå videre til innhold
Nå skal stinettverket i Tokerudparken tegnes

Blogginnlegg -

Nå skal stinettverket i Tokerudparken tegnes

Utvikling av Tokerudparken på Vestli fortsetter, og Bydel Stovner har nylig fått Studio Oslo landskapsarkitekter med på laget. Studio Oslo skal gjøre noe av det de gjør best – de skal tegne opp parkens stinettverk. 

Bestillingen til landskapsarkitektene er et svar på over 200 tilbakemeldinger fra befolkningen, på hvordan de ønsker å bruke parken. Studio Oslos landskapsarkitekter (SOLA) sin oppgave er intet mindre enn: «Finn en løsning som tilrettelegger for universell utforming, med minst mulig inngripen i naturen, samt bærekraftige materialvalg som krever lite vedlikehold».

– Vi gleder oss til samarbeidet, og tror det kommer til å bli veldig bra, sier prosjektleder Ida Skjefstad.

SOLA har vært på befaring i Tokerudparken og de gleder seg veldig til å starte arbeidet. De er opptatt av å bevare Tokerudparkens grønne idyll og vil tilgjengeliggjøre parken som den er, for flere, framfor å endre noe på landskapet.

Når det fysiske arbeidet kan starte er fortsatt usikkert, men håpet er å komme i gang i løpet av høsten. 

– Dere kommer selvfølgelig til å få et innblikk i planene før det gjennomføres, da tilbakemeldingene fra dere er veldig viktige for oss, presiserer Ida.

Hvem er Studio Oslo Landskapsarkitekter?

Studio Oslo Landskapsarkitekter utvikler innovative løsninger for landskap, byrom og byform som prioriterer mennesker, natur og interaksjonen mellom disse. 

– Vi ser på bærekraftige og velfungerende, brukervennlige og attraktive by- og landskapsrom som fundamentale i folks liv og som grunnlag for levbare byer og tettsteder.

Ler mer om Studio Oslo Landskapsarkitekter her.

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relaterte nyheter

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo