Gå videre til innhold
Laging av høstlykter var en av aktivitetene under høstefesten. (Foto: Ida Skjefstad)
Laging av høstlykter var en av aktivitetene under høstefesten. (Foto: Ida Skjefstad)

Blogginnlegg -

Hyggelig høstfest i Tokerudparken

I høstferien ble det holdt høstfest for nærmiljø i Tokerudparken, arrangert av områdeløftet på Vestli og Stovner frivilligsentral.

Engasjerte foreldre i nærmiljø var pådrivere. De hadde et ønske om flere aktiviteter hvor familier kan treffes og bli bedre kjent. En veldig god ide, synes vi! Tokerudparken er grøntområdet like ved Vestli skole.

Over 60 personer fra nærmiljøet tok turen innom for å lage høstlykter, spise vafler, hilse på naboene sine, samt dele tanker og ideer om hva de ønsker videre for nærmiljøet sitt. Vestli kryr av mennesker som er stolte av Vestli.

Tusen hjertelig takk til Frivilligsentralen som bidro med store smil og servering av vafler og saft. Tusen takk til engasjerte foreldre og tusen takk til alle som kom innom! Vi gleder oss allerede til neste parkfest.

Hilsen Gisken og Ida, prosjektledereSelv om det var litt grått og regn, møtte mange fra nabolaget opp til høstfesten. (Foto: Joakim Thorendal)Emilie Rygh Hestnes (prosjektleder), Asha og Ravi (frivillige), og Sadia Amer (frivilligkoordinator) fra Stovner frivilligsentral. (Foto: Joakim Thorendal)


Workshop med laging av lykter. (Foto: Joakim Thorendahl)


Sinthu fra FAU på Vestli skole. (Foto: Joakim Thorendahl)

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo