Gå videre til innhold
Sommerliv i Tokerudparken: Endelig farger!

Blogginnlegg -

Sommerliv i Tokerudparken: Endelig farger!

Jobben med benkene har vært tidkrevende, og vi er ikke 100% i mål ennå, men vi har fått to ekstra sommerjobb-ungdommer på laget og nå begynner vi å se resultater. 

Det er flere naboer som har savna benkene sine, og i forrige uke kunne vi endelig begynne å gi dem tilbake til parken – fulle av farger!

Fargene er valgt ut basert på ca. 70 tilbakemeldinger på bydelens Facebook-side, hvor vi ba dere om å komme med fargeønsker. Takk for engasjementet deres!

Alle ungdommene har stått på og jobba hardt. Det er så deilig å endelig begynne å se at alt strevet har vært verdt det! Vi føler mestring og stolthet.

Det er tungt å jobbe i solsteika, men Tokerudparken har gode naboer som har kommet med støtte og is til oss flere dager!


Pallemøblene begynner også å ta form. Arbeidsleder Yousef har hatt hovedansvar sammen med de to nye ungdommene.

Denne siste uka blir det siste finish på benkene og bordene, vi skal prøve å få opp hyggelig belysning på containeren og lage enkle midlertidige grillsteder. 

Hvis været tillater det, vil vi gjerne invitere naboer på felles snekring av fuglekasser på torsdag! Fuglekassene skal henges opp i parken.

Fredag er siste arbeidsdag for sommerjobb-gjengen og da skal vi ha felles avslutning med andre sommerjobb-ungdom i bydelen.Benkene – før, underveis og etter pussing, grunning og maling :)

Igjen vil vi takke Fixit (som kom igjen for å hjelpe med montering), ungdommene som står på, og alle hyggelige naboer og parkbrukere!

Hilsen prosjektlederne Ida og Gisken

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo