Gå videre til innhold
Mange fikk prøve seg på sandvolleyball for første gang på camp med Norges beste spillere i Fossumparken
Mange fikk prøve seg på sandvolleyball for første gang på camp med Norges beste spillere i Fossumparken

Blogginnlegg -

Norgesmestere i sandvolleyball møtte Stovner

Av «Unge ambassadører», Adchay, Maryama, Abdurahim og Merit. De unge ambassadørene er et bindeledd mellom Bydel Stovner og ungdom i bydelen. De rapporterer om aktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner gjennom sommeren 2021.

Mandag 26. juli fikk Stovner SK besøk av Norges Volleyballforbund og «Morgendagens olympiere» i Fossumparken foran Stovner senter. Der fikk mange barn og unge mellom 8 og 16 år sin første opplevelse med sandvolleyball.

«Morgendagens olympiere» er et program som handler om å skape utøvere som skal være fremtidige olympiske medaljetakere. Nå hadde de en sandvolleyballskole på nettopp Stovner.

Sunniva Helland-Hansen (24) er en av norgesmesterne i sandvolleyball.

– Det er veldig kjekt å se hvor mange som har kommet. Det er vår første camp og vi er veldig glade for å vise og lære folk mer om sandvolleyball, fordi det er en så utrolig kjekk idrett. Det er også moro at barna er så ivrige. De har veldig lyst til å være med og har veldig lyst til å lære. Det har vært mye konkurranseinstinkt, og det er akkurat det vi leter etter for fremtidige profesjonelle utøvere. Denne opplevelsen har vært veldig gøy og vi gleder oss til fortsettelsen, forteller landslagspilleren. 

Landslagsspiller Sunniva Helland-Hansen (i midten) syns det var gøy å lære bort sandvolleyball til barn og ungdom på Stovner.

Over 70 barn, ungdom og instruktører fikk spille sandvolleyball i Fossumparken med norgesmesterne.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo