Gå videre til innhold
Mye fotballglede på Rommensletta under Stovner cup
Mye fotballglede på Rommensletta under Stovner cup

Blogginnlegg -

Stovner cup: Sol og fotballglede på Rommensletta

Av «Unge ambassadører», Adchay, Maryama, Abdurahim og Merit. De unge ambassadørene er et bindeledd mellom Bydel Stovner og ungdom i bydelen. De rapporterer om aktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner gjennom sommeren 2021.

Forrige uke ble det arrangert fotballturnering på Rommensletta. Stovner cup er en fotballturnering for unge i bydelen mellom 10 og 20 år. Cupen fikk økonomisk støtte av blant annet Equinor, og ble arrangert av Stovner Flerkulturell Forening.

På Rommensletta ble det spilt flere kamper. Norges Fotballforbund var også på besøk. På sletta ved siden av fotballbanen var det andre leker og aktiviteter. Turneringen ble blant annet besøkt av norgesmester i kickboksing Mohammed Khalil, og de unge fikk prøve seg på noen slag og spark.

Cupen varte fra 12:00 til 16:30 og det ble en fin dag i sola. 10 lag fra ulike borettslag rundt Stovner gjorde opp om seieren.

Hensikten med cupen var å gi et godt tilbud til de som var hjemme i fellesferien, skape en sosial møteplass for familier og engasjere både lokale ungdommer og foreldre i bydelen.

Stovner Sportsklubb bidro også til cupen, med garderober og fasiliteter.

Mange fotballglade fra nabolaget på Stovner deltok på kampene. 

Deltakerne fikk prøve seg med slag og spark mot norgesmester i kickboxing, Mohammed Khalil.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo