Gå videre til innhold
Svømmekursene skjer på Økern bad, og er et samarbeid mellom SK Speed, Oslo idrettskrets og Bydel Stovner
Svømmekursene skjer på Økern bad, og er et samarbeid mellom SK Speed, Oslo idrettskrets og Bydel Stovner

Blogginnlegg -

Lærer å svømme i sommerferien

Av «Unge ambassadører», Adchay, Maryama, Abdurahim og Merit. De unge ambassadørene er et bindeledd mellom Bydel Stovner og ungdom i bydelen. De rapporterer om aktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner gjennom sommeren 2021.

Bydel Stovner og svømmeklubben SK Speed har fra starten av juli arrangert gratis svømmekurs for barn og unge mellom 8 og 17 år fra Bydel Stovner på Økern bad.

Vithusa Sritharan (21) er reiseleder for barn på svømmekurset mellom 8-12 år, og følger dem fra Stovner til Økern bad.

– Jeg synes barna har hatt en god opplevelse. De kommer alltid til meg etter kurset og forteller om hvor moro det har vært og hvor mye de har lært av kurset. De har til og med nevnt at de føler de har fått mye mer ut av svømmeopplæringen her, enn svømmeopplæringen gjennom skolen. Barna trives veldig mye, forteller Sritharan.

Svømmekurset er ferdig etter uke 31, det vil si denne uka. 


Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo