Gå videre til innhold
Fart og humor med Deichman Stovner

Blogginnlegg -

Fart og humor med Deichman Stovner

Av «Unge ambassadører», Adchay, Maryama, Abdurahim og Merit. De unge ambassadørene er et bindeledd mellom Bydel Stovner og ungdom i bydelen. De rapporterer om aktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner gjennom sommeren 2021.

Første uka i august har Deichman arrangert flere aktiviteter for barn og unge på Stovner. Vi var med på go-kart hos Harald Huysman og stand-up på biblioteket.

Onsdag kveld arrangerte Deichman Stovner tur til Harald Huysman Karting og go-kart. Det var rundt 20 ungdommer fra Stovner som deltok på arrangementet. Arrangementet var for ungdommer mellom 16-20 år og ungdommene fikk prøve seg flere runder på banen. De som var med kjørte i grupper på sju stykker, og det var om å gjøre og kjøre den raskeste runden.

Torsdag ettermiddag var det stand-up på biblioteket. Stand-up-komikeren Hani Hussein underholdt flere ungdommer og stemningen i lokalet var god da hun fortalte om seg selv og familien. Arrangementet var gratis og for alle aldre.

Deichman Stovner vil ha lignende arrangementer utover høsten. Disse vil bli annonsert både på Instagram og Facebook. Vi anbefaler å følge deichman.stovner.ung! Det er også mulig å høre med betjeningen på Deichman om hvilke arrangementer de har fremover.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo