Gå videre til innhold
Nokhaiz (18) og Hiley (17) har hatt sommerjobb på  Normal Strømmen
Nokhaiz (18) og Hiley (17) har hatt sommerjobb på Normal Strømmen

Blogginnlegg -

Sommerjobb: De første ungdommene er ferdige med årets arbeid

Skrevet av de unge ambassadørene (Adchay, Maryama, Abdurahim og Merit)

Nokhaiz Yassar (18) er en av ungdommene som har fått sommerjobb gjennom bydelen. Han har jobbet på Normal på Strømmen storsenter og har hatt ansvar for varer, kassearbeid og for å rydde butikken. 

- Jeg har trivdes veldig godt. De ansatte på butikken tok meg godt i mot og jeg synes arbeidsmiljøet er veldig bra her. Jeg lærte mye veldig mye på kort tid, og det har vært veldig fint å jobbe her, forteller Yassar.

Nokhaiz Yassar (18)

Joyce (19) har jobbet på Kiwi i Sandvika. Hun har hatt ansvar for rydding og vasking av butikken, og for påfylling av varer.

- Jeg er veldig glad i sjefene og kollegaene mine. De har tatt meg godt i mot, noe som har gjort meg mer komfortabel, fordi jeg er ny. Det har vært lett å spørre om hjelp, sier hun smilende.


26. juli skal 120 nye ungdommer ut i sommerjobb. Totalt har vi hatt 300 ungdommer i sommerjobb i år. 

Bydelen er kjempestolte av alle de flinke ungdommene og glade for alle som har fått en mulighet til å opparbeide seg mer arbeidserfaring.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo