Gå videre til innhold
Medarbeidere fra FIXIT slapper av med en kopp kaffe etter at møblene er montert.
Medarbeidere fra FIXIT slapper av med en kopp kaffe etter at møblene er montert.

Blogginnlegg -

Nye utemøbler på Vestli

Nye utemøbler ved treningsapparatene på Vestli er nå på plass. Bydelen får stadig hyggelige tilbakemeldinger om at treningsapparatene, som kom opp i høst, er flittig brukt av innbyggere i området.

Bydel Stovner, ved Groruddalssatsingsprosjektet «Utvikling av delbydel Vestli» satser blant annet på fysisk forbedring av uteområder og møteplasser for befolkningen.

Møblene ble montert av FIXIT, som er et arbeids- og aktivitetstilbud i Bydel Stovner for personer med rusutfordringer.

FIXIT utfører enkelt vedlikehold hos beboere i Bydel Stovner som mottar tjenester fra bydelen, for eksempel hjemmesykepleie, praktisk bistand og bo-oppfølging, eller som bor i kommunal leilighet. Enkelt vedlikehold kan være å henge opp gardinstenger, skifte gardiner, montere IKEA-møbler og skifte lyspærer. FIXIT kan kontaktes på fixit@bsr.oslo.kommune.no eller 91141350.

Foto: Svein Arnesen, FIXIT. Bilder er gjengitt med tillatelse.

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo