Gå videre til innhold
HER ER STEDET: Treningsapparatene skal etableres på kollen over legesenteret, i nærhet av hinderløypa.
HER ER STEDET: Treningsapparatene skal etableres på kollen over legesenteret, i nærhet av hinderløypa.

Blogginnlegg -

Vestli får nye treningsapparater!

Som en del av Groruddalssatsingsprosjektet «Utvikling av delbydel Vestli» skal Bydel Stovner i høst etablere treningsapparater på Vestli. Det skal ikke bare styrke folkehelsen, men også være en møteplass lokalt på Vestli. 

Treningsapparatene kommer til å stå på kollen over legesenteret, og er betalt av Helseetaten. 

Det er tatt hensyn til at disse apparatene skal passe for ulike aldersgrupper, og trene store deler av kroppen. Alt skal være på plass i starten av oktober i år, og på sikt skal det etableres belysning og steder man kan sitte i tilknytning til apparatene.

God trening!

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo