Gå videre til innhold
Denne typen benker er på vei til Vestli - illustrasjonsbilde fra leverandør.
Denne typen benker er på vei til Vestli - illustrasjonsbilde fra leverandør.

Blogginnlegg -

Snart nye bord og benker ved treningsapparatene på Vestli

Nå er nye bord og benker på vei til området rundt de nye treningsapparatene på Vestli.

Tidligere i høst kom det opp nye treningsapparater på Vestli, noe som er blitt et populært tilskudd i nærmiljøet. Det er Bydel Stovner ved Groruddalssatsingen «Utvikling av delbydel Vestli» som står bak tiltaket.

Tanken bak treningsapparatene er at de både skal styrke folkehelsen og være en møteplass lokalt på Vestli. Da er det behov for å kunne sette seg ned, både for å hvile og for å slå av en prat. Nye bord og benker er nå bestilt, målet er å få disse på plass før snøen kommer.

Bydel Stovner jobber også med å få på plass belysning på området, men dette vil ta noe lenger tid. 


De nye treningsapparatene er blitt populære på Vestli.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo