Gå videre til innhold
De nye treningsapparatene har blitt et yndet samlingssted for barn på Vestli.
De nye treningsapparatene har blitt et yndet samlingssted for barn på Vestli.

Blogginnlegg -

Nye treningsapparater på Vestli

Beboere i alle aldre på Vestli har nå fått nye treningsapparater å svinge seg i. Tanken bak apparatene er at de både skal styrke folkehelsen og være en møteplass lokalt på Vestli. 

Bydel Stovner ved Groruddalssatsingsprosjektet «Utvikling av delbydel Vestli» arbeider nå med å få på plass belysning og steder man kan sitte i nærheten av apparatene.

Det er tatt hensyn til at apparatene skal passe for ulike aldersgrupper, og trene store deler av kroppen.

"Det er lenge siden vi har hatt en så givende jobb. Allerede før vi var ferdige med å montere apparatene ble de tatt i bruk" - sier representanten fra leverandør Ivre Sport og Anlegg.

Barn i lek på de nye treningsapparatene.

Området på Vestli før treningsapparatene ble satt opp.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo