Gå videre til innhold
Bydelen ville gratulere vinnerne av gavekort og takke innbyggerne som deltok i innbyggerundersøkelsen.
Bydelen ville gratulere vinnerne av gavekort og takke innbyggerne som deltok i innbyggerundersøkelsen.

Blogginnlegg -

Kakefest for innbyggerundersøkelsen

Vinnerne av gavekort etter innbyggerundersøkelsen i Bydel Stovner ble 30.mai feiret med kake og kaffe.

Vinteren 2021/22 gjennomførte Bydel Stovner en innbyggerundersøkelse om pandemiens konsekvenser for folk i bydelen, og alle som deltok var med i en trekning av gavekort på Stovner Senter.


Til sammen 55 deltakere vant gavekort, fem stykker på 2000 kroner og 50 stykker på 500 kroner.

Alle vinnerne ble invitert til kake og kaffe i bydelssalen for motta gavekortet sitt, ca. 25 møtte opp og ble takket av Rashid Nawaz, leder for Stovner bydelsutvalg, og Benedicte Falch-Monsen, prosjektleder for innbyggerundersøkelsen.

Stovner-patrioter

Kuljit Randhawa fra Høybråten var en av vinnerne av et gavekort på 2000 kroner.

– Jeg trodde ikke det jeg hørte, da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet gavekortet. Det var flott å vinne. Jeg ville gjerne bidra til innbyggerundersøkelsen, sånn at vi kan lære av det som har skjedd. At bydelen tok kontakt for å høre hvordan jeg hadde det under pandemien gjorde at jeg følte meg sett, sier Kuljit.

– At vi kan dele erfaringer fra pandemien på den måten, gjør at man kan føle seg mindre alene om utfordringer.

Det var mange Stovner-patrioter blant innbyggerne på kakefesten, både unge og eldre. Rita Pettersen fra Gamle Stovner har bodd i bydelen i 38 år, og vant gavekort på 500 kroner.


– Jeg trodde det var tull da jeg fikk melding om at jeg hadde vunnet, men det var koselig å vinne. Jeg har vært heldig, jeg har hatt en grei koronatid. Men det er bra at bydelen har gjort en innbyggerundersøkelse, mener Rita. 

Hun framhever at Stovner er et godt sted å bo. Innbyggerundersøkelsen viser også at tre av fire innbyggere er stolte av Stovner.

Viktig for veien videre

Det var Stovner bydelsutvalg som i høst tok initiativ til at det skulle gjennomføres en innbyggerundersøkelse.

– Vi var selvsagt bekymra for innbyggerne våre under pandemien. Takk til dere som har bidratt til innbyggerundersøkelsen. Deres bidrag blir viktig for oss politikere i den videre jobben med å reparere skadene etter pandemien, sa Rashid Nawaz, leder for Stovner bydelsutvalg til deltakerne på kakefesten.

– Det har vært en stor innsats med å samle svar til innbyggerundersøkelsen, og vi har hatt flere unge assistenter som har bidratt, de vil jeg gjerne takke. Selvsagt også en stor takk til alle innbyggere som har gitt sine svar, sier prosjektleder Benedicte Falch-Monsen.

Innbyggerundersøkelsen i Bydel Stovner - delrapport 1

Kuljit Randhawa var en av fem som ble trukket til et gavekort på 2000 kroner fra innbyggerundersøkelsen. 

Prosjektleder Benedicte Falch-Monsen og BU-leder Rashid Nawaz.

Omtrent 25 av vinnerne av gavekort var med på kakefesten i bydelssalen.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo