Gå videre til innhold
Innbyggerundersøkelse

Nyhet -

Innbyggerundersøkelse

Stovner har vært hardt rammet av koronapandemien og mange innbyggere har møtt på store utfordringer. Hvordan har du hatt det? 

Bydelen ønsker å vite hvordan innbyggerne i Stovner har opplevd pandemien og hvordan de har det nå. For å kunne møte behovene er bydelen avhengig av tilbakemeldinger.

Undersøkelsen er tilgjengelig på norsk, engelsk, urdu, somali, polsk og arabisk.

Du svarer på undersøkelsen her: innbyggerundersøkelse

Vi ønsker at så mange som mulig skal svare på undersøkelsen. Undersøkelsen er anonym, og informasjonen vil ikke kunne spores tilbake til den som har svart.

Alle som svarer på undersøkelsen er med i trekningen av 10 gavekort på 500 kr på Stovnersenteret. Det tar ca 13 min å svare på undersøkelsen. Man kan kun delta en gang.

Noen i bydelen har allerede fått invitasjon til å delta på sms. De som har svart på den trenger ikke å delta på denne undersøkelsen. 

Hvis du har spørsmål om undersøkelsen kan du sende en epost til info@bsr.oslo.kommune.no

Vi håper så mange som mulig svarer på undersøkelsen!


Emner

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo