Gå videre til innhold
Hva har skjedd på Jobbsenter for unge i høst?

Blogginnlegg -

Hva har skjedd på Jobbsenter for unge i høst?

Denne høsten har Jobbsenter for unge testet flere aktiviteter basert på ønskene til unge på Stovner. Hovedaktiviteten har vært hjelp med jobbsøking og introduksjon til arbeidslivet gjennom koronaverter, og samarbeid med andre arbeidsgivere. 

Jobbsenteret har også holdt truckførerkurs, kurs i studieteknikk og inspirasjonskvelder med forskjellige bidragsytere som har gitt mange perspektiver på livet og alt man kan bli når man blir voksen.

Flere av de unge tilknyttet jobbsenteret har fått oppmerksomhet i media denne høsten. Under ser dere Oussama, Adil, Kaynat og Roza intervjuet om Jobbsenteret for NRK sammen med byrådsleder Raymond Johansen og kommunalminister Bjørn Arild Gram.


20 unge har også fått truckførerlappen gjennom Jobbsenteret denne høsten. Kurset er et kompetansehevende tiltak mange har ønsket seg, og det har vært veldig populært!

Denne høsten kunne Jobbsenteret også feire ett år med koronaverter! Det ble en bursdagsfeiring med både kake, quiz og diplomer. Alt arrangert av festkomiteen som besto av unge verter som har lederansvar.

Bilal og Hana viser stolt frem sine diplomer.

På høstens inspirasjonskveld fikk Jobbsenteret i år besøk av friidrettsutøver, Ezinne Okparaebo. Hun fortalte om sin vei til å bli Skandinavias raskeste kvinne gjennom tidene, og om hvordan hun setter mål og motiverer seg selv nå som hun er både student og businesskvinne. 

Ezinne Okparaebo sammen med to av jobbsenterets unge ambassadører, Roza og Lucia.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo