Gå videre til innhold
STOLTE STOVNER: Ansatte i Bydel Stovner dro til Trondheim for å rekruttere de beste til barnehagene i bydelen.
STOLTE STOVNER: Ansatte i Bydel Stovner dro til Trondheim for å rekruttere de beste til barnehagene i bydelen.

Nyhet -

Vil finne de beste for å utvikle barns beste

Bydel Stovner søker etter de rette menneskene som kan være med å gjøre en stor forskjell i barns liv. Derfor var flere av bydelens ansatte i Trondheim på rekrutteringsturné.

Etter ny pedagognorm skal Stovner utvide med 50 prosent barnehagelærere i hver barnehage. Dette betyr at det er et stort behov for nye pedagogiske ledere. Det er stadig nye stillinger ute på bydelens bedriftsprofil med barnehage i fokus.

Barnehagene i Bydel Stovner er organisert i syv team bestående av avdelingsbarnehager. Denne organiseringen gjør at man kan dele kunnskap på tvers av avdelinger. Alle har også god tilgang på skog og mark som gir rom for varierte aktiviteter ute i frisk luft.

Ansatte i Bydel Stovner dro på karrieredag til Dronning Mauds Minne – høgskolen for barnehageutdanning i Trondheim. Der var de godt representert.

– På standen ble det vist bilder fra bydelen og informert om bydelens barnehager.

Fokuset var at barna på Stovner fortjener de beste barnehagelærerne.

– Er du en av dem, bør du søke jobb hos oss, forteller seksjonssjef Lene Låge Sivertsen i Bydel Stovner.

Standen ble godt besøkt, mye på grunn av et synlig engasjement for bydelen.

– Mange studenter var innom standen vår, eller fikk informasjon fra oss rundt på skolen. Styrerne benyttet muligheten til å snakke med både studenter og lærere. Mange hadde ikke hørt om Stovner, og de ble brått nysgjerrige da de hørte om kvaliteten, sier hun.

Karrieredagen arrangeres hvert år for 3. og 4. års studenter ved Dronning Mauds Minne.

– Målet er at besøket fører til flere søkere til våre pedagogiske lederstillinger, og et godt omdømme for barnehagene i Stovner bydel, sier Sivertsen.

Følg med på ledige stillinger i bydelen her: https://www.finn.no/job/employer/company/447

Skal du søke barnehageplass i Bydel Stovner før fredag 1. mars? Da kan du se hvilke barnehager som er åpne for en visitt her: https://www.oslo.kommune.no/barnehage/apen-dag-i-barnehagen/#gref

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo