Gå videre til innhold
Foto: Finn Skogstad
Foto: Finn Skogstad

Nyhet -

Innbyggerundersøkelse: Hvordan har du opplevd pandemien?

English - Polish - Somali - UrduArabic

Stovner har vært hardt rammet av koronapandemien og mange innbyggere har møtt på store utfordringer. Bydelen ønsker å vite hvordan innbyggerne i Stovner har opplevd pandemien og hvordan de har det nå. For å kunne møte behovene er bydelen avhengig av tilbakemeldinger.

Mange av Stovners innbyggere har fått en SMS med invitasjon og lenke til å svare på undersøkelsen. Utvalget er trukket tilfeldig. Undersøkelsen er anonym, og informasjonen vil ikke kunne spores tilbake til de som har svart. Undersøkelsen er tilgjengelig på norsk, engelsk, urdu, somali, polsk og arabisk.

Alle som svarer på undersøkelsen er med i trekningen av 5 gavekort på 2 000 kr og 50 gavekort på 500 kr på Stovner Senter. Det tar ca 13 min å svare på undersøkelsen.

Det er også mulig å svare på telefon eller ved personlig intervju for dere som har fått SMS-invitasjon. Ta i så fall kontakt med oss i bydelen på telefon 457 39 695 eller epost: info@bsr.oslo.kommune.no

Send oss også gjerne en epost hvis du har spørsmål til undersøkelsen.

Vi håper så mange som mulig svarer på undersøkelsen. Om kort tid vil vi også åpne for at alle som ønsker kan få svare på undersøkelsen.

Hilsen bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz og bydelsdirektør Alv H. Sørland

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo