Gå videre til innhold
Bydel Stovners medarbeidere Donika og Lillian er klare for åpningen av bydelstorget på Vestli.
Bydel Stovners medarbeidere Donika og Lillian er klare for åpningen av bydelstorget på Vestli.

Nyhet -

Bydelstorget på Vestli åpner 24.mai

Bydel Stovners nye bydelstorg på Vestli åpner dørene for publikum 24.mai. Bydelstorget blir et nytt møtepunkt mellom Vestli-beboerne og Bydelen.

På bydelstorget kan beboerne få informasjon om tjenester og tilbud i Bydel Stovner, som barnehage, bolig, fritidsaktiviteter for barn og helsetilbud. Våre bydelsverter kan gi digital veiledning og hjelp med søknader, og du kan låne PC. Bydelsvertene er flerspråklige, og kan gi hjelp blant annet på urdu, arabisk og somali.

Bydelstorget Vestli sine tilbud skal tilpasses innbyggernes behov, og i oppstartsfasen er det åpent tre dager i uka. Lokalet ligger ut mot Vestlitorget, der Naan Point lå tidligere.

Torsdag 25.mai kl.14.00 blir det stor åpningsfest for det nye bydelstorget på Vestli. Det blir blant annet aktiviteter for barna, snacks og musikk. Byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Usman Mushtaq og leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, deltar.

– Jeg er glad for at vi nå gjør det enklere for folk på Vestli å komme i kontakt med Bydel Stovner. Bydelsutvalget har gått inn for en spesiell satsing på Vestli, fordi vi har sett økte levekårsutfordringer i området. Vi trenger gode felles møteplasser på Vestli, hvor vi kan dele informasjon og finne ut hvilke tjenester innbyggerne trenger i sin hverdag, sier BU-leder Rashid Nawaz.

Åpningstider for bydelstorget på Vestli:

  • Mandag fra kl.14.00 - 18.00
  • Onsdag fra kl.14.00 - 18.00
  • Fredag fra kl.12.00 - 16.00

Høsten 2022 etablerte Bydel Stovner et bydelstorg på Stovner Senter, som har åpent på hverdager fra kl.10.00 - 18.00. Det nye bydelstorget på Vestli blir en filial av tilbudet på Stovner Senter.

Lillian Karlsen, prosjektleder for helhetlig bomiljø på Vestli, og Donika Nura, spesialkonsulent, i de nyoppussede lokalene til bydelstorget.

Bydelstorget ligger rett ut mot Vestlitorget, i lokalene der Naan Point lå før. Hit er det enkelt å finne veien for beboerne på Vestli.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Relaterte events

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner

Karl Fossums vei 30
0985 Oslo