Gå videre til innhold
Bydel Stovner flytter inn på torget.
Bydel Stovner flytter inn på torget.

Nyhet -

Åpner bydelstorg på Vestli torg

Bydel Stovner flytter inn på Vestlitorget i løpet av våren 2023.

Bydelen overtar de gamle lokalene til Naan Point, i første omgang i to år.

I starten vil lokalene fungere som et bydelstorg, der befolkningen kan møte bydelens tjenester og få hjelp til stort og smått.

– Vi har likevel som ambisjon at lokalet etter hvert skal kunne huse både små arrangementer og at det kan lånes ut gratis til innbyggere, sier bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz

Bydelen jobber nå for å sette i stand lokalet for publikumsaktiviteter.


Bydelshuset ble for dyrt

Det planlagte midlertidige bydelshuset på sletta nedenfor Vestlitorget er ikke lenger aktuelt. Det skyldes at tomten kun er tilgjengelig frem til 2025, og at kostnadene viste seg å bli langt høyere enn først beregnet.

– Med høyere kostnader og med så kort tidshorisont, var vi dessverre nødt til å avslutte arbeidet med huset. Nå har vi heldigvis funnet et lokale på torget som vi tror skal kunne fylle noen av behovene vi og innbyggerne våre har, sier Nawaz

Teamleder Thamer Al-Genaee utenfor lokalet som nå settes i stand for publikumsaktiviteter.

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo