Gå videre til innhold
Nytt piknikbord i Tokeruddalen ved Stovner rockefabrikk
Nytt piknikbord i Tokeruddalen ved Stovner rockefabrikk

Blogginnlegg -

Utemøblene er på plass rundt Vestli

Etter innspill fra dere som bor i bydelen er det nå plassert utemøbler i området Rommen og Vestli. Tusen takk til alle som har bidratt!

I februar utfordret vi innbyggerne våre til å gi forslag til hvor vi kunne sette piknikbord og omplassere noen benker i Vestli-området. Vi takker for innspill og har plassert bord og benker der det kom ønsker om det. Målet er å skape hyggelige møteplasser utendørs, noe som er særlig viktig i disse tider. Prosjekt utvikling av delbydel Vestli står bak. 

Vi kunne bare plassere benker på bydelen og Oslo kommunes områder. Hvis det er behov for benker i borettslagene, er det en god idé å ta kontakt med styret der du bor.

Nå er de to bordene vi fikk fra Bymiljøetaten utplassert, og to benker er flyttet på.

Et bord er plassert ved grusbanen ved Rommen skole/Stovner rockefabrikk, og et er plassert på gressletta på Rommen ved Margrethe Parms vei. 

En benk er plassert ved gangveien på oversiden av golfbanen, fordi det ikke finnes noen benker på den strekningen fra før. 

Den andre benken ble plassert ved sletta lengre ned ved Haavard Martinsens vei, ikke langt unna Rommen fotballbane.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Caroline Rømming Varmbo

Caroline Rømming Varmbo

Seksjonsleder, seksjon nærmiljø 907 30 124

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo