Gå videre til innhold
Aktivitetsløypa på Vestli, her på post 14.
Aktivitetsløypa på Vestli, her på post 14.

Blogginnlegg -

Ta en tur i aktivitetsløypa på Vestli

Har du sett de røde plakatene rundt omkring på Vestli? Forrige uke hang vi i Områdesatsing Vestli opp en aktivitetsløype i området. Pandemien gjør at vi må holde oss mye hjemme nå - da er det godt å få en tur med innhold i nærmiljøet. 

På alle 14 postene finner du en oppgave og informasjon om hva vi jobber med i delbydel Vestli (og kanskje noen «fun facts»). 

Oppgavene kan være hjernetrim, en fysisk oppgave eller forslag til aktivitet. Klarer du å finne alle postene og løse oppgavene? 

Postene er nummerert fra Vestli skole i nord til Lille Wembley i sør, men du kan velge rekkefølge helt selv – og du trenger ikke å besøke alle på én dag.

Flere av postene oppfordrer til innspill fra innbyggerne våre, og selv om vi sitter på hjemmekontor er vi tilgjengelige for dere. Vi håper dette blir en hyggelig smittesikker aktivitet for alle på Vestli.

God tur og lykke til!

Prosjektlederne Gisken og Inger sykla hele runden for å henge opp postene, og kan anbefale alle å ta turen

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Gisken Sofie Nordgaard

Gisken Sofie Nordgaard

Prosjektleder, seksjon nærmiljø Områdesatsing Utvikling av delbydel Vestli 969 45 840

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo