Gå videre til innhold
Treningsapparater settes opp på grøntområde ved Jacobine Ryes vei.
Treningsapparater settes opp på grøntområde ved Jacobine Ryes vei.

Blogginnlegg -

Nytt løft for grøntområde på Vestli

Nok et grøntområde på Vestli får seg et løft av Bymiljøetaten. Grøntområdet, kjent som «Lille Wembley» lokalt skal bli et nytt attraktivt møtested med benker, bord, utegrill og treningsapparater. 

I sommer fikk bydelen en henvendelse fra Bymiljøetaten hvor de lurte på om det var et område vi tenkte kunne trenge et lite løft. Bydelen foreslo det store grøntområdet ved Jacobine Ryes vei, mellom Tokerudberget og Tokeruddalen.

I oktober startet arbeidet med å tilrettelegge for en mer attraktiv møteplass, og allerede er treningsapparater på plass. Det skal fortsatt gjøres en liten jobb før alt er ferdigstilt, i tillegg kommer det altså sitteplasser, bord og en utegrill.  

Når hverdagen er tilbake etter korona-pandemien, håper vi at Vestli-beboerne får glede av det nye uteområdet. 

Tusen takk til Bymiljøetaten i Oslo kommune!

Emner

Regions

Pressekontakt

Miriam Olsbø

Miriam Olsbø

Områdekoordinator Vestli Delprogram nærmiljø, Groruddalssatsingen 970 13 657

Relaterte nyheter

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo