Gå videre til innhold
Nora Sperre Vangsnes er ny prosjektleder for BUA Stovner
Nora Sperre Vangsnes er ny prosjektleder for BUA Stovner

Blogginnlegg -

Møt vår nye prosjektleder for BUA Stovner

Rett etter nyttår fikk vi på plass vår nye prosjektleder, Nora Sperre Vangsnes. Hun skal jobbe som prosjektleder for BUA Stovner i Liabakken 50 %, og 50 % med idrett og friluftsliv for seksjon for samfunnskontakt i Bydel Stovner. 

Nora er utdannet innen Sport management, og har tidligere jobbet i Studentidrettsforbundet. Hun er en engasjert jente med flere frivillige verv bak seg, og hun brenner for idrett og friluftsliv.

– Jeg gleder meg til å bidra til å skape gode aktivitetsopplevelser for bydelens barn og ungdom. Alt ligger til rette for en snørik BUA-sesong, så dette blir bra, sier Nora.

Bydelen inngikk før jul avtale om drift av BUA med Høybråten og Stovner idrettslag, og målet er at utlånssentralen skal åpne i løpet av de kommende ukene. Her er det gratis utlån av skiutstyr for alle. 

Idrettslaget melder at snøkanonen går og at den legger bra med snø.

Følg med på Bydel Stovners Facebookside for mer informasjon om åpningsdato og åpningstider denne sesongen.

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Caroline Rømming Varmbo

Caroline Rømming Varmbo

Seksjonsleder, seksjon nærmiljø 907 30 124

Relaterte nyheter

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo