Gå videre til innhold
Utdeling, Årets Ildsjel 2023. Bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz takket Zahra Hassan Jama for hennes gode innsats for nærmiljøet i Bydel Stovner. Hvem fortjener prisen i år?
Utdeling, Årets Ildsjel 2023. Bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz takket Zahra Hassan Jama for hennes gode innsats for nærmiljøet i Bydel Stovner. Hvem fortjener prisen i år?

Pressemelding -

Nominer Årets Ildsjel og Årets Unge Ildsjel 2024!

Bydel Stovner inviterer alle innbyggere til å nominere kandidater til de prestisjefylte prisene Årets Ildsjel og Årets Unge Ildsjel for 2024.

— Disse prisene blir delt ut som en annerkjennelse av personer som gjør en ekstraordinær innsats for folk i Stovner bydel, sier Rashid Nawaz, leder av Bydelsutvalget.

— Vi er takknemlige og stolte av å ha så mange engasjerte ildsjeler i bydelen som jobber for at bydelen skal være et bra sted å være. Gjennom disse prisene ønsker vi å fremheve deres bidrag og inspirere flere til å engasjere seg, sier Nawaz.

Hvordan nominere årets vinner?

Du kan nominere årets vinner ved å følge QR-koden på bildet under eller ved å følge denne lenken:

Nominer Årets Ildsjel/ Årets Unge Ildsjel.

Fristen for å nominere er 7. oktober.


Hvem kan du nominere?

Prisene for Årets Ildsjel og Årets Unge Ildsjel kan gis til en enkeltperson, organisasjon eller institusjon i bydelen som har gjort en ekstraordinær innsats som kommer lokalbefolkningen til gode.

  • Årets unge ildsjel må være under 25 år.

Utdeling

Prisene er arvtakerne etter det som tidligere het Bydelsprisen. Vinnerne mottar 6000 kroner hver for sin innsats for frivilligheten i Bydel Stovner. Prisene deles ut på arrangement som annonseres på Bydelens side på Facebook.

Emner

Regions


Bydel Stovner er en bydel i Oslo kommune som yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner. Du kan lese mer om oss på vår facebookside og nettside

Kontakter

Eyvind J. Schumacher

Eyvind J. Schumacher

Kommunikasjonsrådgiver

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner

Karl Fossums vei 30
0985 Oslo