Gå videre til innhold
​På lag med frivilligheten i Bydel Stovner

Nyhet -

​På lag med frivilligheten i Bydel Stovner

Hittil i år er det delt ut over 730.000 kroner til kultur- og frivilligheten i Bydel Stovner fordelt på 90 søknader. 

I 2018 bevilget bydelsutvalget 800.000 kroner til kultur- og frivillighetsmidler. Søkeprosessen foregikk i to runder, en i februar og en i september.

Den første utlysningen ga 71 søknader klarsignal, der 22 gikk til kategorien barn og ungdom. Det ble delt ut midler til ni nærmiljøtiltak, 32 kulturtiltak/arrangementer og seks idrettstiltak. Den andre runden ga grønt lys til 19 søknader der ti hadde kategorien barn og ungdom, tre nærmiljøtiltak, fem kulturtiltak og tre til idrett.

Det er utdelt til sammen over 730.000 kroner i midler fordelt på 90 søknader hittil i år, inklusive såkalte partnerskapsavtaler. 

I år fikk Abloom og Rosa sko innvilget slike avtaler. Abloom fikk for sin nysatsing «Mini-Abloom», en festival med fokus på inkludering av barn med nedsatt funksjonsevne. Rosa sko har som målsetting å få flere jenter i aktivitet gjennom å tilby dette til jenter i 4. klasse på samtlige skoler i bydelen.

I Arbeidsutvalget torsdag 22. november skal bydelspolitikerne starte diskusjonen om utdelingen kultur- og frivillighetsmidlene og om partnerskapsavtalene videreføres til neste år. 

Les sakslisten til møte i Arbeidsutvalget her

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo