Følg Bydel Stovner

Digitalisering i Bydel Stovner: Interaktiv opplæring!

Nyhet   •   mar 03, 2018 21:00 CET

UKENS DIGITALE NYHET: Denne uken handler det om interaktiv prototype til opplæring

Digitalisering i Bydel Stovner handler om å forbedre, forenkle og fornye ved hjelp av ny teknologi. Derfor tester og prototyper bydelen i det små og forsøker å digitalisere det som gir effekt for innbyggerne og medarbeidere.

BAKGRUNNEN
Som en del av et prosjekt rundt tillitsmodellen i Bydel Stovner, var det ønskelig å legge ansvaret for revurderinger ut i de enkelte boligene, til de som kjenner bruker best. Medarbeiderne ønsket seg en manual for revurderinger å støtte seg på etter endt opplæring. Et webbasert og interaktivt opplæringsverktøy ble derfor utviklet og testet for å undersøke om det kunne støtte opp under opplæringen som allerede var blitt gitt, og samle erfaringer på om dette er hensiktsmessig.

HVORDAN BRUKE GUIDEN
Verktøyet viser steg for steg hvordan man skal gå frem i Gerica for å skrive revurderingsvedtak. Gerica er et omfattende elektronisk pasientjournalsystem til bruk i kommunal helse- og omsorg. 
Verktøyet gir hint om hvor man skal trykke hvis man står fast og lar den som bruker verktøyet gå tilbake til forrige steg ved behov for dette. Man vil også kunne få opp en meny som lar deg hoppe til ønsket steg i prosessen, etter at man har gjennomgått opplæringsmodulen første gangen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.