Gå videre til innhold
Bydel Stovner sender brev digitalt

Nyhet -

Bydel Stovner sender brev digitalt

Dette betyr at du mottar post fra Bydel Stovner raskere, sikrere og mer miljøvennlig. 

Hva betyr det for deg

Når Bydel Stovner sender deg et brev vil du finne det i den digitale postkassen din. Du bruker IDporten til innlogging for å lese brevet. Du kan velge mellom to postkasser - Digipost eller e-Boks. Du velger digital postkasse på www.norge.no. Hvis du ikke har valgt noen postkasse, får du det i meldingsboksen din i Altlnn. Du kan også lese brevene på MinSide i Oslo kommune. 

Hvordan blir du varslet om at det er et brev til deg i postkassen din

Når bydelen sender deg et brev får du et varsel på e-post og/eller tekstmelding, om at du har mottatt forsendelse fra oss. Vi bruker kontaktinformasjonen i kontaktregisteret til å varsle deg. Kontaktinformasjonen kan du også endre på www.norge.no.

MinSide

Alle brevene du får fra Stovner bydel blir liggende på MinSide i Oslo kommune (www.oslo.kommune.no). Her ligger også brev du har fått fra andre etater i Oslo kommune, digitale søknader du har sendt inn og tjenester blant annet knyttet til ditt bosted.

Hva gjør du hvis du fortsatt vil motta brev på papir

Dersom du ikke ønsker å motta brev digitalt, kan du reservere deg mot slik kommunikasjon. Du vil da fremdeles få post fra Bydel Stovner på papir. Les mer på https://www.norge.no/reservasjon

Brev digitalt til virksomheter

Fra 2. januar 2018 vil næringsdrivende og organisasjoner kun motta brev digitalt i virksomhetens meldingsboks i Altinn.

Digital post i Oslo kommune:

Når du leser posten digitalt, bidrar du til å redusere kostnader og gjøre kommunikasjonen fra kommunen sikrere, raskere og mer miljøvennlig. Les mer på nettsiden: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/digital-post/#gref

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo