Gå videre til innhold
SATSER: Bydel Stovner fortsetter å satse og får nå digital resepsjon.
SATSER: Bydel Stovner fortsetter å satse og får nå digital resepsjon.

Nyhet -

Bydel ​Stovner får digital resepsjon

Fra og med 1. februar får Bydel Stovner digital resepsjon.

Bydel Stovner fortsetter digitaliseringen av sine tjenester. Du vil kunne booke avtaler med boligkontoret, barnehageseksjonen og hjemmetjenestene digitalt hos oss. Har du en avtale vil det være en ankomstregistrering der du enkelt kan gi beskjed om at du har ankommet. Du kan også finne kontaktpersoner for andre tjenester, levere pakker og post. 

Den digitale resepsjonen finner du i Karl Fossums vei 30. Den er åpen alle hverdager mellom klokken 10 og 15. Du kan også ringe direkte til Oslo kommune på telefon 2180 2180 eller se www.oslo.kommune.no.

Legesenter og Helseavdelingen vil fortsatt være i inngang C i Karl Fossums vei 30 (mot Jesperudjordet). For andre tjenester enn boligkontoret har NAV eget publikumsmottak i Stovner Senter 17.

Vi har laget en kort video om endringen til deg. Mer informasjon om den digitale resepsjonen kommer.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo