Gå videre til innhold
Brannen på Stigenga kostet et menneske livet, og mange ble hjemløse.
Brannen på Stigenga kostet et menneske livet, og mange ble hjemløse.

Nyhet -

Brannen på Stigenga - en hilsen fra BU-lederen

Lørdag 30.mai ble bydelen rammet av en stor tragedie. Én omkom og mange mistet hjemmene sine i en storbrann på Stigenga. Rashid Nawaz, leder for Stovner bydelsutvalg, har en hilsen til alle som er berørt av den tragiske brannen. 

Jeg sender varme tanker til alle som er berørt. I dag, søndag, har det vært møte på Stasjonsfjellet skole for de berørte og samling i kirken etterpå. Det var tungt, men viktig.

Det er i slike øyeblikk det er viktig at fellesskapet og lokalsamfunnet stiller opp. Jeg er veldig glad og takknemlig for hjelpeapparatet og bydelens medarbeidere som bidrar. Selv om det aldri kan endre noe, kan vi bistå dem som trenger det.

Å se en slik brann gjør noe med oss alle. Jeg vil oppfordre alle til å snakke med hverandre eller hjelpeapparatet om det som har skjedd, og særlig sørge for å ivareta barna våre, som kan ha mange spørsmål.

Takk for at du bryr deg og stiller opp.

Rashid Nawaz (Ap), leder for Stovner bydelsutvalg

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo