Gå videre til innhold
Full fart i Liabakken. Foto: Eyvind J. Schumacher, Oslo Kommune
Full fart i Liabakken. Foto: Eyvind J. Schumacher, Oslo Kommune

Nyhet -

Aktiviteter på Stovner i vinterferien.

Hver dag i vinterferien blir det arrangert morsomme aktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner. Her er en oversikt over noen av de varierte aktivitetene.

Aking og moro i nærområdet

Mandag blir det en koselig og fartsfylt dag i de fine akebakkene i nærområdet, med grilling og snacks. Husk matpakke, drikke og varme klær til å være ute i.

19.Februar kl. 10.00 - 15:00

Kr. 50,-

Østfoldbadet

Tirsdag går turen med buss til Østfoldbadet, for å bade og ha det fint sammen. Alle deltagere må kunne svømme. Det blir avholdt en svømmetest på 25 meter. Du må ha med matpakke, drikke, badetøy og skift.

20. Februar kl. 10:00 - 16:30

Kr 100,-

Vinterferiebad? Foto: Eyvind J. Schumacher, Oslo Kommune

Gaming og dans

Onsdag blir det bruk av dansesalen og gamingutstyret på Blokk 58. Dette blir en dag fylt med konkurranser, turneringer og E-sport. Det blir også servert mat.

21. februar kl. 10:00 - 15:00

Kr. 50,-

Overnatting med kino på Stua 79

Bli med på overnatting på Stua 79 på Haugenstua. Det deles inn i jenterom og gutterom. Middag og frokost blir servert, og mange morsomme aktiviteter og konkurranser arrangeres i løpet av overnattingen.

21. - 22. februar

Kr 100,-

Påmelding for alle aktivitetene over kan gjøres på Blokk 58.

Adresse: Blokk 58, Stovner Senter 24BStovner Rockefabrikk

Rockefabrikken holder åpent med mange forskjellige musikk- og kulturaktiviteter med og for ungdom. Det blir blant annet studio-innspilling, band- og øving, scene og annen lavterskel musikkaktivitet med tett oppfølging av flinke instruktører. Tilbudet er gratis og det blir servert enkel lunsj.

Mandag - fredag, kl. 15:00 - 20:00

Kr: 0,-

Liabakken

Alpinbakken er gratis og holder åpent hver dag i ferien. Mandag - fredag fra kl. 17:00 til 20:30, lørdag og søndag kl 11:00 til 17:00.

Skiutstyr kan lånes gratis i Bua rett ved bakken.

Kr: 0,-
Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eyvind J. Schumacher

Eyvind J. Schumacher

Kommunikasjonsrådgiver

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner

Karl Fossums vei 30
0985 Oslo