Gå videre til innhold
Åpning av BUA
Åpning av BUA

Åpning av BUA Stovner - utlånssentral for skiutstyr i Liabakken

Dato 9. januar 2019 17:00 – 18:00

Onsdag 9.januar kl 17.00 åpner utlånssentralen BUA for skiutstyr i bunnen av Liabakken! Sammen med Høybråten og Stovner idrettslag, inviterer Bydel Stovner til formell åpning med kaffe, kake og snorklipping!

11. oktober i år vedtok bydelsutvalget at det skal etableres en midlertidig utlånssentral for skiutstyr i bunnen av Liabakken. Utlånssentraler for aktivitetsutstyr har blitt et veldig populært tilbud flere steder i Oslo, og i landet forøvrig, og bydelen har over lengre tid jobbet med å få på plass noe lokalt.

Bydel Stovner har siden arbeidet startet samarbeidet tett med Høybråten og Stovner idrettslag (HSIL), som vil drifte utlånssentralen. Utlånssentralen vil holde åpent i Lia skisenters åpningstider:

Hverdager kl. 17.00-20.30

Helger kl. 11.00-17.00

I tillegg til å etablere midlertidig utlånssentral, vedtok også Stovner bydelsutvalg at det skal bevilges midler til HSIL for å teste ut gratis heiskjøring sesongen 2018/2019. Man vil fortsatt måtte registrere seg, og man vil få et heiskort, men det vil den inneværende sesongen ikke koste noe.

Velkommen til åpningen av BUA Stovner onsdag 9.januar kl. 17.00! Ønsker du å låne utstyr, husk å ta med legitimasjon. Er du under 18 år, ta med mamma eller pappa. Dette gjelder kun førstegangsregistrering for utlån.

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo