Følg Bydel Stovner

Åpning av BUA Stovner - utlånssentral for skiutstyr i Liabakken

Event

Åpning av BUA
09
JAN
 

Onsdag 9.januar kl 17.00 åpner utlånssentralen BUA for skiutstyr i bunnen av Liabakken! Sammen med Høybråten og Stovner idrettslag, inviterer Bydel Stovner til formell åpning med kaffe, kake og snorklipping!

11. oktober i år vedtok bydelsutvalget at det skal etableres en midlertidig utlånssentral for skiutstyr i bunnen av Liabakken. Utlånssentraler for aktivitetsutstyr har blitt et veldig populært tilbud flere steder i Oslo, og i landet forøvrig, og bydelen har over lengre tid jobbet med å få på plass noe lokalt.

Bydel Stovner har siden arbeidet startet samarbeidet tett med Høybråten og Stovner idrettslag (HSIL), som vil drifte utlånssentralen. Utlånssentralen vil holde åpent i Lia skisenters åpningstider:

Hverdager kl. 17.00-20.30

Helger kl. 11.00-17.00

I tillegg til å etablere midlertidig utlånssentral, vedtok også Stovner bydelsutvalg at det skal bevilges midler til HSIL for å teste ut gratis heiskjøring sesongen 2018/2019. Man vil fortsatt måtte registrere seg, og man vil få et heiskort, men det vil den inneværende sesongen ikke koste noe.

Velkommen til åpningen av BUA Stovner onsdag 9.januar kl. 17.00! Ønsker du å låne utstyr, husk å ta med legitimasjon. Er du under 18 år, ta med mamma eller pappa. Dette gjelder kun førstegangsregistrering for utlån.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.