Gå videre til innhold
Åpent møte om barnehageutviklingen i Bydel Stovner

Åpent møte om barnehageutviklingen i Bydel Stovner

Dato 26. september 2018 18:00 – 20:30

Sted Bydelssalen i Karl Fossums vei 30

Mangfolds-, oppvekst-, og kulturkomiteen i Bydel Stovner inviterer til åpent møte onsdag 26. september om barnehageutviklingen i Bydel Stovner. Bakgrunnen er at bydelsutvalget har derfor bedt om at det lages en plan for utvikling av barnehager i bydelen. 

Det som skal behandles i planen for barnehageutvikling i Bydel Stovner er hvor bydelsutvalget mener det skal bygges nye barnehager og hvem som skal pusses opp og hva en skal prioritere. 

Under møtet vil det bli presentert faktagrunnlag og Utdanningsforbundet, foreldreutvalg, velforeninger, samarbeidsutvalg i barnehagene og driftsstyrer ved skolene er invitert til å dele sine synspunkt i Karl Fossums vei 30. Du kan også komme for å høre og mene. 

Velkommen!

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo