Gå videre til innhold
Vestlirådet avbildet i april 2018.
Vestlirådet avbildet i april 2018.

Blogginnlegg -

Vil du være med i Vestlirådet?

Vestlirådet ble etablert i 2017 i forbindelse med Groruddalssatsingsprosjektet «utvikling av delbydel Vestli». Rådet har til nå bestått av 12 medlemmer, med representasjon fra blant annet velforening, idrettslag og FAU. Vil du joine? 

Rådet har møttes på kveldstid 5-6 ganger i året, noe de også vil fortsette med. På siste møtet før sommerferien ble rådets representativitet diskutert, og det var bred enighet om at det er behov for nye medlemmer fra høsten av. 

Rådets mandat er tredelt:

1. Gi råd til arbeidet med Goruddalssatsingens delprogram nærmiljø i delbydel Vestli.
2. Bidra med lokalkunnskap og mobilisere ressurser og relevante aktører.
3. Bidra til å informere 
om satsingen og skape entusiasme i befolkningen på Vestli.

Hvis du bor på Vestli, er engasjert i nærmiljøet ditt og ønsker å påvirke hva som skal skje der du bor, vil vi gjerne ha med deg. Skriv en søknad med din motivasjon for å delta, og send til: monika.libak.aaser@bsr.oslo.kommune.no innen 24.juni.

Ungdommer under 25 år oppfordres spesielt til å søke!

Du kan lese mer om prosjektet «utvikling av delbydel Vestli» her.

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo