Gå videre til innhold
PRISUTDELING: Bildet er fra prisutdelingen av årets ildsjel/unge ildsjel utenfor Liastua.
PRISUTDELING: Bildet er fra prisutdelingen av årets ildsjel/unge ildsjel utenfor Liastua.

Blogginnlegg -

Viderefører utdeling av kultur- og frivilligmidler i 2019

Under bydelsutvalgsmøtet torsdag 13. desember ble det vedtatt at utdelingen av kultur- og frivilligmidlene, samt partnerskapsavtalene, videreføres i 2019. I tillegg skal det forberedes utlysning og utdeling av priser for årets ildsjel og årets unge ildsjel i 2019. Stovner ungdomsråd skal inn i juryen for «ung ildsjel».

Bydelsutvalget bevilget kr 800 000 til kultur- og frivillighetsmidler i 2018.

Til sammen er det utdelt kr. 638.498 i kultur- og frivillighetsmidler i år, fordelt på 90 søknader som fikk tilsagn. I år var det 14 frivillige som arrangerer familieaktiviteter hos Frivilligsentralen som fikk prisen. Den ble delt ut på Kulturlia, et arrangement som var et samarbeid mellom Bydel Stovner og frivilligheten, med Tamil Sangam som hovedsamarbeidspartner, og trakk rundt 400 publikummere til Liaskogen.

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo