Følg Bydel Stovner

Velkommen til «Idé-Høbben» på Stovner

Blogginnlegg   •   aug 23, 2018 10:53 CEST

FYLLES OPP: Dette lokalet i Stovner senter 14a skal snart fylles med liv og gode ideer.

Bydel Stovner åpner et midlertidig kontaktpunkt for innbyggere som ønsker å starte opp noe som kommer en selv og fellesskapet til gode.

Prosjekt innbyggermobilisering er et av flere prosjekter i Groruddalssatsingen, og prosjektet skal i høst prøve ut et midlertidig sted for innbyggermobilisering. Det kom inn mange gode forslag til navn på stedet, og det hele endte med «Ide-Høbben».

«Ide-Høbben» skal holde hus i Stovner senter 14a og ha åpent tre dager per uke: Mandager, tirsdager og onsdager kl 9 – 15 i perioden 27. august til 31. oktober.

«Ide-Høbben» skal være et midlertidig kontaktpunkt for innbyggere som ønsker å starte opp noe som kommer en selv og fellesskapet til gode. Her kan man treffe andre med tanker om å starte opp, låne PC og printer, få bistand til å se etter egnet lokale, bistand til å finne ut om det er midler man kan søke på, hjelp til å søke etter kompetanse og nettverk man kan ha behov for.

Allan Gloinson. Mail: allan.gloinson@bsr.oslo.kommune.no

Monika Libak Aaser. Mail: monika.libak.aaser@bsr.oslo.kommune.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.