Gå videre til innhold
Fra brukermedvirkningsverkstedet på Vestli torg 3.november
Fra brukermedvirkningsverkstedet på Vestli torg 3.november

Blogginnlegg -

Stort engasjement for Vestli torg

Lørdag 3. november gjennomførte Bydel Stovner siste brukermedvirkningsverksted i forbindelse med utviklingen av Vestli torg og tilliggende arealer. I løpet den siste måneden har landskapsarkitekt, Helene Oppegaard, sammen med sosialantropolog, Maiken Riis Eilertsen, gjennomført flere brukermedvirkningsmøter og samtaler med befolkningen på Vestli.

I forbindelse med at Coop Eiendom Norge AS skal oppgradere og bygge ut sine eiendommer i Vestlisvingen, ønsker Bydel Stovner i samarbeid med Coop Eiendom Norge AS, å se på muligheten for fornying/utvikling av hele området rundt Vestli nærsenter. Dette gjelder torget, grøntarealet mellom gangveien og Vestliberget barnehage, inngangssiden til Vestli legesenter og Vestliklubben/prosjektkontoret, samt skogholtet i nord.

Medvirkningsrunden startet med barna på juniorklubben på Vestli mandag 15.oktober, etterfulgt av et hyggelig møte med Vestlis eldre befolkning mandag 22.oktober, før ungdommen fra ungdomsklubben ble involvert tirsdag 30. oktober.

Engasjementet har vært stort og innspillene mange! Fokuset har vært på hvordan man kan gjøre ferdsel på torget tryggere, både i forhold til belysning og biltrafikk, og hvordan man kan skape et hyggeligere miljø ved hjelp av både fysiske og sosiale tiltak. Bydel Stovner vil ta innspillene med videre i dialogen med Bymiljøetaten og Coop Eiendom Norge AS for å se på hva som vil kunne være mulig å få til sammen.

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo