Gå videre til innhold
KREATIV SOMMER: På Haugen og Rommen skoler kan man være med på Sommerskolen Oslo i Stovner bydel.
KREATIV SOMMER: På Haugen og Rommen skoler kan man være med på Sommerskolen Oslo i Stovner bydel.

Blogginnlegg -

Sommeruker med læringsglede

Det er kanskje ikke så lett å se for seg sol og sommer mens snøen laver ned, men nå er det faktisk på tide å begynne å søke til årets sommerskole. I Stovner bydel kan elever fra 1.-13. trinn være med på kurs og opplevelser på Rommen og Haugen skoler.

På kursene i Sommerskolen Oslo kan elever få en litt annerledes opplevelse av skolefag i kombinasjon med programmering, friluftsliv, matlaging, 3D-tegning, dans, drama og mye, mye mer. Tilbudet er gratis for alle elever i hovedstaden, og foregår i ukene 26, 27, 32 og 33.

Alle kurs varer fra mandag til fredag, og Sommerskolen Oslo har kurs på 44 steder over hele byen. På Stovner er det Rommen og Haugen skoler som tilbyr forskjellige ting å fordype seg i, som blant annet mattekurs, svømmekurs, engelsk med kunst og håndverk og teater, lære å skrive krimfortellinger, koding, fototeknikk og filmtriks.

Sommerskolen er for barn fra 1.-13. trinn. Alle kursene er tilknyttet norsk, matematikk, naturfag, fremmedspråk eller IKT.

I Stovner bydel kan skolestarterne, de som skal begynne i 1. klasse høsten 2018, være med på kurset «Bli skoleklar med godt norsk språk i sekken» på Rommen og Haugen skoler. Der får elevene videreutvikle sine norskspråklige ferdigheter og bli kjent med hvordan det er å være skoleelev.

Påmelding til Sommerskolen Oslo 2018 er fra 7.-13. mars. Se mer informasjon om påmelding og kurs på sommerskolenoslo.no. 

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo