Gå videre til innhold
Sommerfest på Vestli torg

Blogginnlegg -

Sommerfest på Vestli torg

Torsdag 30.juni var det invitert til sommerfest for alle på Vestli torg. Sommerfesten ble arrangert av Områdeløft Vestli, i samarbeid med beboere i nabolaget.

Sommerfesten ble en feiring av at Vestlitorget har fått en oppgradering, blant annet med nye utemøbler og planter. Med på festen var også de frivillige organisasjonene Lif laga og Norges jeger- og fiskerforbund.

Det var Nasim Khaliq, ildsjel på Vestli og beboer i Vestliskaret boligsameie, som tok initiativ til sommerfesten og foreslo dette for Områdeløftet.

– Jeg hadde lyst til at vi samlet folk igjen etter korona, og at vi kunne være sammen som et hyggelig tiltak her på Vestli, sier Nasim.

Etter at leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, ønsket velkommen, var det gratis servering med kaffe, kaker, slush og popcorn. På programmet sto også aktiviteter for barna, som ringspill, tegning og potetløp.

Sola skinte og mange innbyggere i alle aldre fant veien til Vestli torg denne ettermiddagen.

Bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz og Nasim Khaliq, Vestli-ildsjel og beboer i Vestliskaret boligsameie. Nasim tok initiativ til sommerfesten på Vestlitorget.

Inger Wold, prosjektleder i Områdeløft Vestli, ønsket alle velkommen til sommerfesten på Vestli torg.

Eplebua med ungdommer fra LIf laga stilte også til sommerfest.


Mange var glade for å kunne møtes til en inkluderende sommerfest i nabolaget.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo