Gå videre til innhold
Skal se på bruken av «Vestlilabben»

Blogginnlegg -

Skal se på bruken av «Vestlilabben»

Som en del av prosjektet «Utvikling av delbydel Vestli» åpnet Bydel Stovner møteplassen kalt «Vestlilabben» i februar, i Vestlisvingen 188. Nå skal dette evalueres og gjennomgås.

I løpet av testperioden har det skjedd mye på «Vestlilabben»: Det er etablert en språkkafé som driftes frivillig av Wenche Bjerke, sjakklubben har etablert sine møter der, og det er gjennomført flere medvirkningskvelder med lokal ungdom. Prosjektet har samarbeidet tett med ungdomstilbudet på Vestli, og sammen med lokal ungdom er det testet ut en lørdagskafé. 

Lokalene er også lånt ut til en klasse på Vestli skole for foreldre og barn-treff, og har ellers vært tilgjengelig for ulike møter og arrangementer i regi av organisasjoner og bydelen.

Testperioden begynte med åpningstider tre dager i uken. Etter liten pågang den siste tiden ble dette kortet ned til én dag i uken. Alt i alt har det skjedd mye spennende som det er mulig å bygge videre på og hente erfaringer fra. Juni måned vil derforli brukt til evaluering av testperioden. 

Det hadde ikke vært noe å teste om det ikke var for lokalbefolkningens engasjement og drivkraft. Derfor lurer vi på hva du tenker om tilbudet. I forbindelse med evalueringen tar vi gjerne imot dine tanker. 

De kan du sende inn på e-post til monika.libak.aaser@bsr.oslo.kommune.no. Frist for å sende inn er 14. juni 2019.  

Emner

Tags

Pressekontakt

Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088