Gå videre til innhold
Årets forside og hovedstørrelser i byrådets budsjettforslag
Årets forside og hovedstørrelser i byrådets budsjettforslag

Blogginnlegg -

Oslobudsjettet for 2018

I dag la byrådet frem sitt forslag til budsjett for Oslo kommune. Det er her de økonomiske rammene for vår virksomhet legges. Bydel Stovner har nettopp mottatt forslaget og arbeider nå med å se hva det betyr for bydelen. Det er viktig å merke seg at det foreslås et økende rammekutt i økonomiplanperioden.

Per nå er det tidlig å mene for mye, men det vil bli jobbet på spreng for å se hva dette betyr i de nærmeste dagene. På fredag er det et møte for bydelens ledere hvor bydelsdirektøren vil si litt om de foreløpige inntrykkene. Dette innlegget streamer vi direkte på vår Facebook-side slik at du kan se den både direkte og i opptak på et senere tidspunkt. Da vil vi vite mer. 

Bydelsutvalget fastsetter bydelens budsjett i sitt møte den 14. desember. 

Av andre saker kan en merke seg at badeanlegg er omtalt. 

Les mer om oslobudsjettet

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo