Gå videre til innhold
Liabakken og BUA Stovner åpner for vinteren 2023

Blogginnlegg -

Liabakken og BUA Stovner åpner for vinteren 2023

1.januar startet sesongen i Liabakken, og torsdag 5.januar åpnes dørene for utlånssentralen BUA Stovner.


BUA Stovner ligger nederst i Liabakken. Her kan voksne og barn låne gratis skiutstyr for alpint og langrenn. Det er Høybråten og Stovner IL som drifter Liabakken og BUA, med økonomisk tilskudd fra Bydel Stovner. HSIL og engasjerte frivillige har stått på gjennom juleferien for å legge snødekke og få bakken klar til nyttår.

Åpningstider for Liabakken vinteren 2023:

- Mandag – fredag: kl.17.00 - 20.30

- Lørdag og søndag: kl.11.00 - 17.00

Åpningstider for BUA Stovner vinteren 2023 (fra 5.januar):

- Tirsdag og torsdag: kl.17.00 - 20.30

- Lørdag og søndag: kl.11.00 - 17.00

Ved nye utlån i BUA må man i år få verifisert både telefonnummer og mailadresse til låntaker. Det vil si at du ikke kan få lånt i en annen låntakers navn uten at låntakeren har verifisert/godkjent dette i forkant.

HSIL oppfordrer til låntakere å gjøre dette selv på forhånd, slik at man ikke opptar tid eller ikke får lånt når man kommer. Gå inn på bua.no for å oppdatere låntakerprofilen.

Hos BUA Stovner er det gratis utlån av skiutstyr for langrenn og alpint, for voksne og barn.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo