Gå videre til innhold
Hørt om Oslohjelpa Stovner?

Blogginnlegg -

Hørt om Oslohjelpa Stovner?

Har du utfordringer i familien, og trenger noen å snakke med, som kan gi råd og støtte? Oslohjelpa er et gratis samtaletilbud for barn, ungdom, foreldre og gravide i Stovner bydel.

Du kan ta kontakt med oss om utfordringen er stor eller liten. Ring oss om du opplever bekymring, har utfordringer med familien eller trenger rådgivning til det å være mor eller far. Oslohjelpa har taushetsplikt.

Hvem er vi?

Vi er et team av familieveiledere og psykologer med lang erfaring og mye kunnskap om barn, ungdom og familier.

Hva gjør vi?

Sammen med dere finner vi ut hva som er riktig hjelp. Vi har samtaler, veiledning, kurs og grupper. Ved behov kan vi hjelpe deg med å finne fram til andre tilbud.

Hvordan ta kontakt?

Telefon:

  • 940 26 302
  • 23 47 18 00 (tast 3)

Telefonen er åpen hverdager fra kl.09.00 - 15.00

E-post: oslohjelpa@bsr.oslo.kommune.no

Adresse: Nedre Fossum gård, Karl Fossums vei 1

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo