Gå videre til innhold
Prosjektleder Mi Lê Hagen brenner for at flere på Stovner skal få hjelp og støtte til å starte sin egen virksomhet.
Prosjektleder Mi Lê Hagen brenner for at flere på Stovner skal få hjelp og støtte til å starte sin egen virksomhet.

Blogginnlegg -

Hils på Mi!

1. august startet Mi Lê Hagen som prosjektleder for Stovner Business Founders. Mi er en dame med  stort engasjement, masse kunnskap og et hjerte for Stovner. 

Stovner Business Founders er et tilbud fra Bydel Stovner for innbyggere som ønsker å starte sin egen bedrift. 

Mi har en bachelor i internasjonal markedsføring og business, og en master i organisasjonspsykologi og ledelse fra BI. Frem til 2020 jobbet hun for LEGO, før hun sa opp jobben for å etablere www.knowone.no, en digital karriere- og studieplattform. 

– Det er en «Tinder» for yrkes-og-utdanningsvalg, hvor en bruker kan huke av yrker og bransjer hen er nysgjerrig på, og bli matchet med folk fra næringslivet med relevant yrke og bransje, forteller Mi. 

Hun er oppvokst på Stovner, er nummer to av totalt fire søsken, har bodd i både USA, Frankrike, Irland og Singapore, og jobbet for både L'Oreal og Google i tillegg til LEGO.

Nå tar hun altså over som prosjektleder for Stovner Business Founders, mens Neha Håbu-Naveen er ute i mammapermisjon. 

 Jeg tror at kunnskap om gründervirksomhet er spesielt viktig for bydel Stovner. Det kan kanskje inspirere ungdommer som er skolelei til å faktisk bli på skolen, fordi de får øynene opp for en annen karrierevei enn den tradisjonelle retningen, sier Mi engasjert.

Hva er Stovner Business Founders?

Stovner Business Founders er en etablerertjeneste for nye gründere i Bydel Stovner. Prosjektet startet opp høsten 2020 og er et tilbud til innbyggere i bydelen, som ønsker å starte egen bedrift, eller som nylig har startet en bedrift.

Gjennom Stovner Business Founders kan folk få tilbud om både kurs og rådgiving.

– Du kan få råd fra du har en idè til bedriften er godt etablert. Målet med prosjektet er at de som setter i gang en egen bedrift skal starte med gode rammer og få en bærekraftig utvikling, sier Mi.


– Jeg gleder meg til å bidra så godt jeg kan med å videreutvikle Stovner Business Founders, slik at det kan bli en solid etablerertjeneste for alle som ønsker, eller har drømmer, om å starte for seg selv. 

Stovner Business Founders har en egen gruppe på Facebook, og har du spørsmål, kan du sende e-post til: stovner.business.founders@bsr.oslo.kommune.no

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo