Følg Bydel Stovner

Vil finne de beste for å utvikle barns beste

Nyhet   •   jan 29, 2019 08:40 CET

STOLTE STOVNER: Ansatte i Bydel Stovner dro til Trondheim for å rekruttere de beste til barnehagene i bydelen.

Bydel Stovner søker etter de rette menneskene som kan være med å gjøre en stor forskjell i barns liv. Derfor var flere av bydelens ansatte i Trondheim på rekrutteringsturné.

Etter ny pedagognorm skal Stovner utvide med 50 prosent barnehagelærere i hver barnehage. Dette betyr at det er et stort behov for nye pedagogiske ledere. Det er stadig nye stillinger ute på bydelens bedriftsprofil med barnehage i fokus.

Barnehagene i Bydel Stovner er organisert i syv team bestående av avdelingsbarnehager. Denne organiseringen gjør at man kan dele kunnskap på tvers av avdelinger. Alle har også god tilgang på skog og mark som gir rom for varierte aktiviteter ute i frisk luft.

Ansatte i Bydel Stovner dro på karrieredag til Dronning Mauds Minne – høgskolen for barnehageutdanning i Trondheim. Der var de godt representert.

– På standen ble det vist bilder fra bydelen og informert om bydelens barnehager.

Fokuset var at barna på Stovner fortjener de beste barnehagelærerne.

– Er du en av dem, bør du søke jobb hos oss, forteller seksjonssjef Lene Låge Sivertsen i Bydel Stovner.

Standen ble godt besøkt, mye på grunn av et synlig engasjement for bydelen.

– Mange studenter var innom standen vår, eller fikk informasjon fra oss rundt på skolen. Styrerne benyttet muligheten til å snakke med både studenter og lærere. Mange hadde ikke hørt om Stovner, og de ble brått nysgjerrige da de hørte om kvaliteten, sier hun.

Karrieredagen arrangeres hvert år for 3. og 4. års studenter ved Dronning Mauds Minne.

– Målet er at besøket fører til flere søkere til våre pedagogiske lederstillinger, og et godt omdømme for barnehagene i Stovner bydel, sier Sivertsen.

Følg med på ledige stillinger i bydelen her: https://www.finn.no/job/employer/company/447

Skal du søke barnehageplass i Bydel Stovner før fredag 1. mars? Da kan du se hvilke barnehager som er åpne for en visitt her: https://www.oslo.kommune.no/barnehage/apen-dag-i-barnehagen/#gref

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.