Følg Bydel Stovner

Språkopplæring, kvalifisering og integrering i ett hus

Nyhet   •   aug 03, 2018 10:31 CEST

FOSSUM AKTIVITETSHUS: Velkommen til spennende aktiviteter.

Fossum aktivitetshus i Tante Ulrikkes vei 1 skal bli et kunnskaps- og kompetansehus for bydelens innbyggere med vekt på språkopplæring, kvalifisering og integrering. Du vil kunne melde deg på de aktivitetene som passer for deg.

Bakgrunnen:
Som et ledd i Groruddalssatsingen, delprogram nærmiljø, skal aktivitetene på Fossumhuset utvides i samarbeid med frivillige organisasjoner for å øke innsatsen for at voksne får muligheter til utvikling og samfunnsdeltakelse.

Huset skal være en møteplass i lokalmiljøet som tilrettelegger for at de som deltar kan utvikle seg uavhengig av livssituasjon og utgangspunkt. Innbyggere skal stimuleres til deltakelse og engasjement.

Aktivitetstilbud og målgruppe:
Høsten 2018 settes det i gang ulike kurskonsepter og aktiviteter for utvikling av grunnleggende ferdigheter som språk, samt bidra til sosial og helsemessig utvikling.

Tilbudet er rettet mot innbyggere i Bydel Stovner. Du vil kunne melde deg på de aktivitetene som passer for deg. Mer informasjon om den enkelte aktivitet kommer. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.