Følg Bydel Stovner

​På lag med frivilligheten i Bydel Stovner

Nyhet   •   nov 21, 2018 08:50 CET

Hittil i år er det delt ut over 730.000 kroner til kultur- og frivilligheten i Bydel Stovner fordelt på 90 søknader. 

I 2018 bevilget bydelsutvalget 800.000 kroner til kultur- og frivillighetsmidler. Søkeprosessen foregikk i to runder, en i februar og en i september.

Den første utlysningen ga 71 søknader klarsignal, der 22 gikk til kategorien barn og ungdom. Det ble delt ut midler til ni nærmiljøtiltak, 32 kulturtiltak/arrangementer og seks idrettstiltak. Den andre runden ga grønt lys til 19 søknader der ti hadde kategorien barn og ungdom, tre nærmiljøtiltak, fem kulturtiltak og tre til idrett.

Det er utdelt til sammen over 730.000 kroner i midler fordelt på 90 søknader hittil i år, inklusive såkalte partnerskapsavtaler. 

I år fikk Abloom og Rosa sko innvilget slike avtaler. Abloom fikk for sin nysatsing «Mini-Abloom», en festival med fokus på inkludering av barn med nedsatt funksjonsevne. Rosa sko har som målsetting å få flere jenter i aktivitet gjennom å tilby dette til jenter i 4. klasse på samtlige skoler i bydelen.

I Arbeidsutvalget torsdag 22. november skal bydelspolitikerne starte diskusjonen om utdelingen kultur- og frivillighetsmidlene og om partnerskapsavtalene videreføres til neste år. 

Les sakslisten til møte i Arbeidsutvalget her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.