Gå videre til innhold
Hva er viktig for deg?

Blogginnlegg -

Hva er viktig for deg?

I dag markerer vi "hva er viktig for deg?"-dagen. Det er en anledning for hver enkelt av oss til å reflektere over hvem vi er her for. Dagen i dag er en ypperlig anledning til å spørre de innbyggerne du er i kontakt med om hva som er viktig for dem hvis du ikke allerede har gjort det. Ved å sette oss i skoene til de vi er her for, og ved å sette deres behov i førersetet skaper vi enda bedre tjenester.

"Hva er viktig for deg?"-dagen er laget gjennom et samarbeid mellom  Kommunens sentralforbund og Folkehelseinstituttet. Hensikten er å skape en dag hvor vi tenker over hva som er viktig for de pasientene, brukerne, borgerne og innbyggerne vi tjener.

På Stovner vil det være utdeling av buttons i Karl Fossums vei 30 sammen med en liten overraskelse fra kl. 07.00. Det vil være aktivitet på Stovner senter i lunsjen og du kan få med deg en filmsnutt i kantina. Men ikke minst er det en dag hvor vi tenker gjennom og spør; "hva er viktig for deg?".

Lykke til med "Hva er viktig for deg?"-dagen from Folkehelseinstituttet

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo