Gå videre til innhold
Hva er mulig i Tokerudparken/Langgårdfeltet?

Blogginnlegg -

Hva er mulig i Tokerudparken/Langgårdfeltet?

Hvordan ønsker du at Tokerudparken skal se ut i fremtiden?

Som en del av Groruddalssatsingen og i forbindelse med prosjektet “Utvikling av delbydel Vestli” har Bydel Stovner satt i gang et mulighetsstudie om Tokerudparken/Langårdfeltet. 

Arkitektkollektivet MakersHub er engasjert og skal i løpet av høsten gjennomføre en rekke medvirkningsverksteder og kartlegge de ulike mulighetene for grøntområdet. Arbeidet avsluttes i november 2019 og målet med studien er ikke å komme med en avgjørelse av hvordan området skal utvikles i framtiden, men legge fram en del muligheter basert på lokalsamfunnets ønsker.

Møt arkitektene og si din mening om parkens fremtid!:

Lørdag 7.september kl 13.00 - 15.00 på Vestli Torg

Lørdag 28. September kl 13.00 - 15.00 ved Tokerudparken/Langårdfeltet.

Nysgjerrig på hvem arkitektene er?

Du kan lese mer om MakersHub på www.makershuboslo.com

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo