Følg Bydel Stovner

Hendelser i helgen

Blogginnlegg   •   mai 29, 2017 21:46 CEST

I helgen var det flere episoder der enkelte ungdommer begikk kriminelle handlinger på Stovner og Vestli. Vi vil med dette fortelle hva vi vet og hva vi har gjort. 

Politiet forteller at det er episoder de tar på alvor. Detaljene i disse episodene etterforsker politiet. Vi har ikke kjennskap til detaljene, og det er også best at politiet beskriver det selv. Politiet er veldig tydelige på at de har kontroll på situasjonen.

Bydelsdirektør og øvrige ansvarlige i bydelen har fulgt dette gjennom helgen. Samarbeidet med Stovner og Manglerud politistasjon er godt og det har vært kontakt på flere nivåer. Blant annet er det gjennomført et møte mellom stasjonssjef, bydelsdirektør, BU-leder og byrådsleder for å utveksle informasjon. 

Bydel Stovner har en rekke tjenester som jobber forebyggende og i noen tilfeller kan en også sette i verk andre typer tiltak. Vi jobber nå med å få god oversikt slik at vi kan bidra til en god tverrfaglig håndtering av dette på tvers av hele vårt tjenesteapparat i dialog med politiet og andre myndigheter. 

Det er innkalt til SaLTo-møte for å sikre den gode samordningen med politi, skolene og bydelens tjenester. Vi arbeider med å vurdere hvordan vi skal følge opp dette og vil komme med mer informasjon. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.