Gå videre til innhold
Hendelser i helgen

Blogginnlegg -

Hendelser i helgen

I helgen var det flere episoder der enkelte ungdommer begikk kriminelle handlinger på Stovner og Vestli. Vi vil med dette fortelle hva vi vet og hva vi har gjort. 

Politiet forteller at det er episoder de tar på alvor. Detaljene i disse episodene etterforsker politiet. Vi har ikke kjennskap til detaljene, og det er også best at politiet beskriver det selv. Politiet er veldig tydelige på at de har kontroll på situasjonen.

Bydelsdirektør og øvrige ansvarlige i bydelen har fulgt dette gjennom helgen. Samarbeidet med Stovner og Manglerud politistasjon er godt og det har vært kontakt på flere nivåer. Blant annet er det gjennomført et møte mellom stasjonssjef, bydelsdirektør, BU-leder og byrådsleder for å utveksle informasjon. 

Bydel Stovner har en rekke tjenester som jobber forebyggende og i noen tilfeller kan en også sette i verk andre typer tiltak. Vi jobber nå med å få god oversikt slik at vi kan bidra til en god tverrfaglig håndtering av dette på tvers av hele vårt tjenesteapparat i dialog med politiet og andre myndigheter. 

Det er innkalt til SaLTo-møte for å sikre den gode samordningen med politi, skolene og bydelens tjenester. Vi arbeider med å vurdere hvordan vi skal følge opp dette og vil komme med mer informasjon. 

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo